El este polițistul omorât de un puști de 20 de ani! Avea familie și o viață liniștită!

0

Condoruș Savaste avea 51 de ani. Era un om vesel cu foarte mult bun simț. Era iubit de colegii săi de la Poliția Locală Pitești și avea o familie frumoasă (o soție, o fiică) și mulți prieteni). În seara fatidică fusese de serviciu pe centrul Piteștiului, în patrulă. Se îndrepta către stație, urmând ca în câteva minute să urce în autobuz și să plece la familie, acasă.

Aștepta în stația de la Colegiul Brătianu atunci când din autobuz a coborât un grup de tineri gălăgoși. Unul dintre ei, probabil, băut, a aruncat cu o sticlă de pământ iar cioburile au lovit călătorii. Polițistul a intervenit iar băiatul de 20 ani l-a lovit pe neașteptate. Agentul a căzut cu capul de asfalt și acolo a rămas.

Timp de două săptămâni s-a luptat din răsputeri să traăiască. Sute sau chiar mii de polițisti i-au trimis mesaje și s-au rugat pentru el. Din păcate, în această dimineață, la opt și jumătate, Condoruș Savaste, agent de poliție, a încetat din viață. Colegii de la Poliția Locală Pitești spun că este cel mai grav caz de agresiune asupra unui polițist local din țară. Tocmai de aceea, a existat o mișcare de susținere a sa la nivel național.

Redacția Obiectiv transmitesincere condoleanțe familiei îndoliate!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata