El este ucigașul polițistului local! Două vieți distruse într-o clipă!

0

Unul va fi condus pe ultimul drum, iar celălalt riscă să își petreacă ani grei în spatele gratiilor. Este cazul lui Condoruș Savaste, polițistul local care a pierdut lupta cu viața duminică dimineața după ce a fost lovit de un puștan de 20 ani în stația de autobuz de la Colegiul Brătianu din Pitești.

După două săptămâni de comă indusă, a pierdut lupta cu viața

În seara fatidică de sâmbătă, 4 noiembrie, Ștefan Florin M., din Moșoaia, a coborât, alături de un grup de prieteni „efervescenți” din autobuz și a spart o sticlă de bere goală printre picioarele celor care așteptau în stația de la Colegiul IC Brătianu. În acel moment, agentul Condorul Savaste i-a atras atenția, dar reacția tânărului a degenerat într-o manieră tragică. Acesta l-a luat prin surprindere pe polițistul local și l-a lovit cu pumnul în față, iar agentul s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Agentul a rămas nemișcat și întins pe trotuar, aproape fără suflare. Oamenii din stație s-au revoltat, au chemat salvarea și poliția, agentul a fost transportat la spital iar agresorul săltat de poliție. Polițistului i s-au acordat primele îngrijiri iar medicii nu i-au dat, inițial, nicio șansă. El a stat mai bine de două săptămâni în comă indusă iar semnele că și-ar reveni au fost  considerate miraculoase. Din nefericire, duminică dimineața, polițistul local s-a stins din viață.

Agresorul riscă până la 16 ani de închisoare

Inițial, Ștefan Florin M. a fost acuzat pentru ultraj și vătămare corporală din culpă, iar la două zile judecătorii l-au trimis în spatele gratiilor pentru 30 zile. După moartea tragică a polițistului local, dosarul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, iar acuzațiile aduse tânărului după schimbarea încadrării juridice sunt mult mai grave: ultraj și lovituri cauzatoare de moarte, acuzații care îi pot aduce până la 16 ani de închisoare.

De asemenea, potrivit surselor noastre, tânărul nu ar fi la primele probleme cu legea, fiind cunoscut ca o fire recalcitrantă, motiv pentru care, în momentul în care se va decide pedeapsa, acest comportament să „cântărească” destul de mult în condamnarea sa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata