„El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea: bă, o omor!” Mesaje sfâșietoare după moartea tinerei ucise de iubit!

0

Andra, o tânără de doar 33 ani a fost ucisă cu sălbăticie de iubitul ei gelos, chiar de ziua ei de naștere. Prietenii sunt în stare de șoc, deoarece iubitul gelos le-a spus înainte de planul său diabolic, însă nimeni nu l-a luat în seamă. „El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea că o omoară.”

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN PSD! MOARTE FULGERĂTOARE!

Andra a fost înjunghiată de iubitul ei vineri seara, în cartierul Militari din Bucureşti, chiar înainte de petrecerea organizată pentru ziua ei de naștere. Iubitul a sosit primul și a înjunghiat-o cu sălbăticie în spate, iar mai apoi în zona inimii. Andra a încercat cu disperare să scape din mâinile bărbatului, dar nimeni nu i-a auzit strigătele de ajutor. Cu ultimele puteri, fata a sunat la 112 și le-a cerut cu disperare polițiștilor să o salveze, dar din păcate prea târziu. Rănile grave i=au provocat moartea.

Călăul Andrei este fostul său iubit cu care se împăcase recent. Acesta revenise din Italia în urmă cu doar patru zile pentru a se împăca cu tânăra pentru că în ultima perioada, relația dintre cei doi devenise atât de tensionată încât fata voia să obțină un ordin de protecție. „El s-a ţinut de cuvânt! Ne tot suna şi ne spunea „Bă, o omor! Îi dau cu acid pe faţă!”. A zis că o omoară, uite că a omorât-o”, spune un prieten al fetei, potrivit observatornews.ro.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata