Elena Lăsconi a descoperit că sunt străzi fără utilități ca în Evul Mediu

Elena Lăsconi a descoperit că sunt străzi fără utilități ca în Evul Mediu. Primăria Câmpulung nu are o evidență clară cu toate străzile din municipiu.

S-a ajuns la acest lucru, după ce autoritățile locale au luat decizia de a face un proiect mare pe fonduri europene pentru a conecta toate gospodăriile la rețeaua de apă și canal.

,,Pentru asta am nevoie și de ajutorul vostru. Am cerut o evidență a străzilor fără utilități însă am constatat că acestea sunt rupte de realitate. În sensul că, în evidențe/tabele/dosare sunt prinse mult mai puține străzi. De ce știu asta? Pentru că am fost pe toate străzile din Câmpulung și cunosc realitatea iar la prima vedere mi-au venit în minte încă zece străzi care nu apăreau în tabelele prezentate. Așa că, am discutat cu conducerea Edilul să trimită echipe pe teren pentru a actualiza evidențele.

Însă, fac apel și la voi să ne comunicați dacă pe strada voastră nu există apă și canalizare. Contact: 0756998960 și email: elena.lasconi@primariacampulung.ro. E important să avem o evidență clară pentru a prinde în proiect absolut toate străzile. Nu se mai poate să continuăm așa ca în evul mediu. Acestea sunt nevoi de bază, elementare și nu un lux”, a scris Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.