Elena Lasconi, declarații șocante: „Sunt vânată, hăituită pentru un motiv clar: puterea”

Elena Laconi, primarul orașului Câmpulung a făcut recent, printr-o postare pe facebook, declarații surprinzătoare despre blocajele din orașul pe care îl conduce. Edilul susține că nu va ataca pe nimeni din politică, însă se va apăra. Ba mai mult, afirmă că va accesa în continuare fonduri europene și îi îndeamnă de cetățeni din toată țara, din administrația publică și avocați, să vină la Câmpulung să o susțină.

„Atunci când nu îți dai seama că ești manipulat înseamnă că “lucrarea” e făcută de profesioniști.

Acesta este adevărul. Nu mă surprinde atacul furibund al politicienilor care se agață cu dinții de putere. Atacă, așa cum vedeți, cu fake news, trolli, agenții de publicitate, avocați, plângeri, petiții, sabotaj și multe mizerii. Nu vă mai spun de ce, pentru că e evident.

Ce pot să spun este că singura noastră salvare e transparența totală. Așa că, vă rog, dacă nu găsiți un răspuns pe website-ul primăriei, în postările mele să faceți o solicitare sau să îmi scrieți pe elena.lasconi@primariacampulung.ro. O să vă răspund prompt.

De asemenea, vă rog pe toți cei care vreți binele acestei țări să vă mobilizați și să veniți alături de mine, de Câmpulung. Mă refer aici în special la avocați și specialiști în administrație.

Sunt vânată, hăituită pentru un motiv clar: puterea. Pe ei îi încurcă grozav un om care vrea să facă treabă bună, dar știu că pe voi nu. Singura noastră șansă o reprezintă fondurile europene și nu mă las. O să depunem proiecte continuu.

Concluzia: merg înainte mai hotărâtă ca oricând. Am renunțat la viața mea pentru că iubesc din suflet acest loc binecuvântat. E greu, exagerat de greu, însă cei care mă cunosc știu că pentru mine nu trebuie să bage mâna în foc, ci se pot arunca cu totul în foc.

Nu voi ataca, dar mă voi apăra. Ura, orgoliile, invidia înseamnă boală, moarte. Doar iubirea și unitatea ne salvează.

De aici, de la Câmpulung putem schimba în bine România. Piedicile ne fac mai puternici și mai buni. O să fie bine! Câmpulung este și va rămâne Capitala, atât timp cât vom fi uniți. Asta îi sperie îngrozitor pe pseudopoliticienii care se agață de un brand de partid pentru care români adevărați și-au dat viața. Mai avem și politicieni care stau drepți în fața rușilor și tremură de nervi că nu mai pot să-și facă nestingheriți de cap.

Dacă ne blochează bulevardul asta nu înseamnă că ne vor bloca viața, spiritul.

Nu am nimic de pierdut, dar toți avem de câștigat, împreună. O să fie din ce în ce mai greu, dar, paradoxal, din ce în ce mai bine.”, este mesajul postat recent de Elena Lasconi, pe facebook.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.