Elena Lasconi, dezvăluiri de ultim moment după acuzațiile fiicei sale! Ce vrea să facă?

0

Elena Lasconi, dezvăluiri de ultim moment după acuzațiile fiicei sale! Ce vrea să facă?

Elena Lasconi a reacționat după ce fiica sa a criticat-o dur pe rețelele de socializare, în urma declarațiilor făcute de edil prin care a recunoscut că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională.

CITEȘTE ȘI: CÂND VA FI FINALIZATĂ REABILITAREA MUZEULUI JUDEȚEAN ARGEȘ ȘI A GALERIEI DE ARTĂ?

Primărița de la Câmpulung a explicat că ultimele trei zile au fost cele mai dureroase din viața sa și că se pregătește să meargă la Paris să-și viziteze fiica. „Aceste trei zile au fost cele mai grele si dureroase din viaţa mea. O iubesc pe fiica mea indiferent ce o să spună sau o să facă.”, a fost mesajul transmis de primărița din Câmpulung Muscel.

De asemenea, Elena Lasconi a declarat că a luat decizia de a transmite acest mesaj pentru că „minciunile și intoxicările încă nu s-au oprit”.

Pe de altă parte, și Oana Lasconi, fiica primăriței din Câmpulung, a lansat multe acuzații dure la adresa mamei sale. După ce conducerea USR a decis să o scoată pe Lasconi de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024, reacţia fiicei a fost: „un homofob în minus în Parlamentul European”.

Oana Lasconi se descrie pe rețelele de socializare ca fiind o „anticapitalistă transilvăneană în Paris”. În vârstă de 31 de ani, este o susținătoare a drepturilor LGBTQ+, comunitate din care spune că face parte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata