Elena Lasconi joacă la dublu? Jale la Câmpulung! Bulevardul Pardon-blocat pentru încă o lună!

0

„Primarul municipiului Câmpulung își continuă campania publică de victimizare și lasă impresia că doar caută să își facă reclamă, fiind total dezinteresat de problemele cetățenilor. De data aceasta, profund irațional, a amânat procesul cu Prefectura, până pe data de 29 septembrie 2022, în mediatizatul caz al lucrărilor privind reabilitarea Bulevardului Pardon.

Ieri, trebuia să aibă loc ședința de judecată în procesul dintre Prefectura Argeș și Primăria municipiului Câmpulung, în dosarul menționat. Deși în multe situații precedente, Elena Lasconi a cerut Consiliului Local vot ca municipiul Câmpulung să fie reprezentat de un avocat privat sau de o casă de avocatură în diferite procese, de data aceasta, nu s-a mai întâmplat așa. Ba mai mult, municipiul Câmpulung nu a fost reprezentat nici măcar de unul dintre juriștii primăriei.

La proces, dornică de publicitate, s-a prezentat Elena Lasconi cu un avocat angajat pe persoană fizică pentru a o apăra, deși domnia sa nu este vizată de proces în mod direct. Avocatul tocmit nu a avut mandat din partea Consiliului Local, astfel că judecătorul a solicitat amânarea procesului, lăsând la latitudinea primarului să aleagă una dintre zilele de 8 sau 29 septembrie pentru un nou termen.

Deși reprezentantul prefecturii a cerut ca noul termen să fie programat pe data de 8 septembrie, Elena Lasconi a ales ca procesul să se judece la finalul lunii viitoare, dovedind că nu se grăbește prea tare să finalizeze lucrarea.

Faptul că municipiul Câmpulung nu a fost reprezentat legal la înfățișarea de ieri, deși toată lumea își dorește ca procesul să se finalizeze cât mai repede, ne dovedește fie incompetența, fie reaua voință a doamnei primar. Din nefericire aceasta și-a luat un răgaz de o lună să se victimizeze și să încerce să puncteze electoral, în detrimentul populației afectate de stoparea lucrărilor la Bulevardul Pardon.”, au precizat reprezentanții PNL Câmpulung.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata