Elena Lasconi: „Nu fii mitocan!” Scandal la Primăria Câmpulung!

0

Elena Lasconi – primarul din Câmpulung Muscel și viceprimarul Nicolae Zaharia au avut un schimb de replici extrem de dur, mai ales după ce acesta din urmă, profesor la bază și o persoană erudită, a cam trimis-o pe fosta prezentatoare tv prin bibliotecă, să se mai cultive. Acesta a făcut afirmația în contextul în care Lasconi, în calitate de primar i-a retras viceprimarului Zaharia toate atribuțiile împortante și l-a trimis să se obupe de biblioteca municipiului.

CITEȘTE ȘI: LINII NOI DE TRANSPORT ÎN NORDUL PITEȘTIULUI! ANUNȚUL PRIMARULUI GENTEA!

Lasconi: „Eu am scris în calitate de primar. Dreptul constituțional la apărare este mai presus decât orice altă lege, iar prefectul, pentru cultura dumneavoastră generală, prin apărătorul lor, a invocat o ordonanță care face referire la procesul de achiziție și nu de reprezentare“

Zaharia: „Eu am înțeles aluzia la cultura mea generală, am înțeles și dispoziția pe care ați dat-o privind biblioteca. Să știți că eu am fost pe la biblioteci și e bine să mergeți și dumneavoastră, nu este niciun fel de problemă”

Lasconi: „Stai puțin, te rog frumos! Nu fii mitocan!“

Zaharia: „Păi nu, nu fii mitocan tu, dacă tot am început să ne tutuim“ a replicat, la rândul său, fostul viceprimar liberal.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata