Elena Lasconi și-a dat demisia! „Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă!”

0

Elena Lasconi a demisionat seara trecută din funcția de vicepreședinte al USR Argeș printr-un mesaj transmis pe grupul intern al filialei argeșene. Aceasta și-a motivat retragere din funcția din conducere în termeni grei, susținând că îi e „scârbă” de acțiunile partidului. Potrivit unor surse, ar fi vorba despre campania mediatică aproape vulgară dusă împotriva celor două partide de guvernare și de deciziile duse la extrem de actuala conducere a USR.

„Vă rog să luați act de demisia mea din funcția de vicepreședinte al Biroului Județean. Nu mă mai interesează. Mie îmi e scârbă. Putem să o luăm cu lămâie, dar tot îmi e scârbă”, le-ar fi spus aceasta colegilor într-o ședință de partid.

Elena Lasconi nu este la prima dispută cu liderii USR în ultima jumătate de an. Edilul de la Câmpulung ar fi trebuit să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare, dar în urma unui interviu în care a declarat că a votat „DA” la referendumul pentru familie a fost obligată să se retragă din cursa pentru Parlamentul European.

Știre în curs de actualizare!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata