Elena Udrea – transportată de urgență la spital! Ce spun medicii?

0

Elena Udrea a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Ploiești după ce i s-a făcut rău în curtea interioară a penitenciarului. Din primele informații, aceasta a acuzat stări de amețeală în această dimineață, iar starea sa s-a agravat pe parcursul zilei, motiv pentru care Udrea a fost prealuată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

„La ora 11:36 s-a primit o solicitare la Penitenciarul Tragsor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solictare s-a deplasat o ambulanță cu medic.

La sosirea ambulanței pacienta era conștientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportata la UPU Ploiești pentru investigații suplimentare” au transmis oficialii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Udrea este deţinută în Penitenciarul Târgşor începând din luna iunie, când a fost extrădată din Bulgaria, unde fugise pentru a scăpa de condamnare. Recursul în casaţie este ultima şansă a Elenei Udrea de a obţine anularea pedepsei de 6 ani, în condiţiile în care celelalte încercări ale sale nu au avut succes.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata