Elev de 14 ani, mort după ce a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar! Scene cumplite!

0

Elev de 14 ani, mort după ce a căzut de la etajul 4 al Liceului Militar! Lacrimi și durere!

Un incident șocant s-a petrecut în această dimineață după ce un elev al Liceului Militar din Alba Iulia a căzut de la etajul patru al unității de învățământ. Colegii, speriați, au sunat la 112. La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și o ambulanță, însă, din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, viața adolescentului nu a mai putut fi salvate.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEBELUȘ MORT DUPĂ CE MAMA SA LA ARUNCAT DE LA ETAJUL TREI!

Copilul a fost resuscitat zeci de minute de medicii sosiți la fața locului, însă fără succes. În momentul de față poliția a deschis o anchetă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul. Și unitatea de învățământ a demarat, la rândul său, o anchetă. Până în momentul de față nu se știe dacă adolescentul se afla în pauză sau în timpul orelor în momentul accidentului. De asemenea, trebuie aflat și dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata