Elevă de 12 ani obligată să-i lingă adidașii unei colege de 13 ani! Bătută și lovită în plină stradă în Pitești!

0

O copilă de 12 ani a fost bătută cu bestialitate cu pumnii și picioarele, a fost trasă de păr, i s-a turnat suc în cap și, la sfârșit a fost obligată să îi lingă adidașii unei adolescente cu un an mai mare. Scenele terifiante s-au petrecut în plină stradă, în văzul trecătorior. Din primele informații, neînțelegerile și conflictul au plecat de la un băiat.

Scenele șocante au fost filmate chiar de o prietenă a agresoarei, care în timp ce înregistra își încuraja amica să o lovească și mai tare pe copila de 12 ani. Motivul pentru care eleva mai mică a fost supusă unor asemenea umilințe ar fi că aceasta ar fi ieșit cu un băiat pe care îl plăcea agresoarea.

La scurt timp după incident, sora victimei a postat pe Facebook un mesaj în scopul de a o identifica pe agresoare, iar în urma acestora polițiștii s-au autosesizat și au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal pentru loviri și alte violențe.

„În cursul dimineții de 14 octombrie a.c., ca urmare a informațiilor apărute în mediul online, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, și efectuează verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun” transmite IPJ Argeș.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata