Elevii de 10 ai Argeșului-premiați de generalul Tudosoiu!

0

Elevii de 10 ai Argeșului-premiați de generalul Tudosoiu!

Dumitru Tudosoiu, inspectorul școlar general al ISJ Argeș a anunțat recent că elevii de 10 ai Argeșului au fost premiați. Generalul Tudosoiu i-a felicitate atât pe elevi cât și pe cadrele didactice care s-au ocupat atent de pregătirea lor.

CITEȘTE ȘI: MINISTRUL MEDIULUI DESPRE CONSTRUCȚIILE DIN PĂDUREA TRIVALE: „LOCUL RESTAURANTELOR ȘI AL CRÂȘMELOR NU ESTE ÎN PĂDURE!”

„Sunt mândru tare de elevii noștri de 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, pe care astăzi am avut onoarea să îi premiem pentru rezultatele lor, care vorbesc singure pentru ei! Sunt copii frumoși, care cu siguranță știu ce își doresc și au toate premisele să și obțină. Felicitări lor, profesorilor care i- au îndrumat spre performanță și părinților care i-au susținut necondiționat!

Le doresc să își păstreze motivația și să rămână top performeri, să echilibreze studiul cu activitățile specifice vârstei și să privească spre viitor cu maximă încredere. Fiecare copil are misiunea lui și tot ceea ce trebuie sa facem noi, adulții, este să îi ajutăm să și-o descopere și să și-o ducă la îndeplinire cu succes.”, a anunțat generalul Tudosoiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata