Elevii de 10 din Pitești – premiați!

0

Joi, 10.11.2022, a avut loc la Inspectoratul Școlar Județean Argeș festivitatea de premiere a absolvenților care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul național de bacalaureat, sesiunea 2022.

„Aceste momente solemne au fost împărtășite deopotrivă de către elevii argeșeni merituoși, părinții acestora, de către domnul Inspector Școlar General Dumitru Tudosoiu și domnul Inspector Școlar General Adjunct Cristinel Crețu. De asemenea, ne-a făcut o deosebită plăcere de a-l avea alături de noi și pe domnul primar al municipiului Pitești Cristian Gentea.

În acest context, județul Argeș a fost reprezentat cu mare cinste de către 17 absolvenți ai clasei a VIII-a, actualmente elevi în prestigioase colegii, precum și de către 2 elevi absolvenți ai clasei a XII-a, în prezent studenți la universități de renume.

Stimulentele financiare acordate fiecărui elev, de către Ministerul Educației, au fost în valoare de 2.000 de lei pentru absolvenții învăţământului gimnazial care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 5.000 de lei pentru elevii învăţământului liceal, care au obținut media 10 la examenul naţional de bacalaureat.

Îi felicităm și pe această cale pe remarcabilii elevi ai învățământului argeșean, ale căror eforturi și performanțe nu au rămas fără răsplată. Ne mândrim cu ei și le dorim cel puțin același succes în parcursul școlar și profesional viitor.” a precizat Dumitru Tudosoiu în comunicatul ISJ Argeș

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata