Elevii de la Odobescu-mesagerii lui Moș Crăciun pentru copiii din centrele DGASPC!

0

Colegiul National Liceal “Alexandru Odobescu”, Arges și Consiliul Școlar al Elevilor “Alexandru Odobescu”, Departamentul de Voluntariat, și-au unit forțele și au jucat rolul ajutoarelor lui Moș Crăciun pentru copiii aflați în grija asistenților maternali profesioniști.

Conduși de directorul adjunct Adriana Florea, în prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și a conducerii Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș, elevii au oferit zeci de pachete cu dulciuri, cărți, jucării, hăinuțe și încălțăminte.

Acțiunea s-a derulat în cadrul campaniei umanitare de Crăciun denumită “Fii unul dintre elfii Moșului”. 20 de copii primit personal cadourile, iar la ceilalți vor ajunge prin intermediul Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș.

„Sunt profund impresionat de gestul acestor elevi.  Colegiul Național “Alexandru Odobescu”  este unul dintre liceele de top ale județului, iar elevii și cadrele didactice au dat dovadă că sunt în top și în privința empatiei. Nu pot decât să îi felicit și să le mulțumesc că au astfel de preocupări într-o lume în care pare că ne gândim tot mai rar și la binele aproapelui. Noi suntem creștini și învățătura noastră spune să avem grijă și de cei mai necăjiți. Astăzi, și cei care au dat cadouri, dar și cei care le-au primit au fost fericiți datorită unei fapte bune, în apropiere de marea sărbătoare a Crăciunului”, a precizat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu.

„Îi felicit pe acești copii minunați pentru inițiativă. Mă bucur că activitatea noastră atrage atenția și cel mai mult mă bucură faptul că vin alături de noi tinerii. Este o dovadă că intrăm în normalitate, că mai ales cei tineri înțeleg că ceea ce facem noi este o activitate destinată în special celor care au nevoie nu doar de ajutor instituțional, ci și de ajutorul comunității. Astăzi, acești elevi au adus bucurie în rândul altor tineri care s-au confruntat deja cu perioade foarte dificile în viață. Este un gest cu adevărat nobil și le mulțumesc pentru acest lucru”, a menționat și  Tatiana Eftimie, director general al DGASPC Argeș

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata