Elevii unei şcoli din Câmpulung au alergat virtual pentru Pace! VIDEO

La primele ore ale dimineţii elevii unei şcoli din Câmpulung au avut parte de o activitate aparte. Au alergat virtual pentru Pace, după ce şi-au imaginat că vor parcurge 24.000 km, prin 48 de ţări europene iar finalul va fi la Lisabona pe 8 octombrie 2018.

Toate acestea s-au putut realiza la iniţiativa unei echipe internaţionale de alergători cu torţa aprinsă care i-a vizitat la instituţia de învăţământ.

Anul acesta Alergarea pentru Pace a plecat pe 27 februarie din Bulgaria, urmând să traverseze 48 de țări europene pe o distanță de 24.000 km, cu final la Lisabona, în 8 octombrie. În România, crosul se desfășoară între 19 mai și 26 mai 2018, pe traseul Drobeta Turnul Severin, Târgu Jiu, Râmnicu Vâlcea, Câmpulung, Brașov, Onești, Iași, Seculeni.

În 2018, alergarea se desfășoară pe toate continentele și va traversa în total peste 100 de țări pentru a promova ideea de pace, înțelegere și armonie între oameni. Mesajul alergării este: „Fă primul pas!”, un îndemn la care s-au alăturat milioane de oameni.

Fondată în 1987 de regretatul filosof al păcii Sri Chinmoy, Peace Run a implicat mai bine de 10 milioane de oameni din cca. 150 de ţări. În Europa, fiecarea al doilea an, o echipă internaţională de alergători conectează toate ţările europene pe un itinerar de 24.000 km.

Mesajul Peace Run este foarte simplu: dacă putem alerga împreună în pace şi armonie, atunci putem şi să trăim împreună în pace şi prietenie! Fiecare din noi poate schimba lumea oferind altora un exemplu viu şi făcând primul pas. În acest spirit putem să alergăm cu torţa sau pur şi simplu să o ţinem în mână şi s-o transmitem mai departe

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.