EMANUEL SOARE: “ACEASTĂ COALIȚIE INCOMPETENTĂ TREBUIA SĂ VINĂ CU SOLUȚII”

0

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, a comentat gafa de ieri a liderilor coaliției de guvernare, care l-au uitat acasă pe noul ministru al Apărării, la vizita efectuată la fabrica Iveco, de camioane militare, din Dâmbovița. Soare consideră că Guvernul Ciucă este incompetent și nu face față crizelor multiple cu care ne confruntăm.

“Această coaliție incompetentă trebuia să vină cu soluții. Dar exemplul cel mai elocvent mi se pare vizita primului ministru și al președintelui PSD la o fabrică de armament din Dâmbovița, când l-au uitat pe ministrul Apărării! Nici măcar dumnealor nu îl cunosc pe domnul Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării. Nu cred ca a auzit cineva de el și am fost surprins să aflu că are vreo șase mandate de parlamentar!
Deci vă dați seama? Coaliția care ne spună că trebuie să ne pregătim, că este război la graniță, vine cu astfel de gesturi pe care ni le explică într-o batjocură totală. Eu mă întreb, Doamne ferește, dacă va cădea vreo rachetă pe aici, suntem pregătiți să facem față?”– a spus Emanuel Soare la o emisiune televizată.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata