Eroul de la Mioveni

În etapa a doua a campio­natului Ligii I, sâmbătă seara s-a jucat la Ploieşti meciul ASTRA Ploieşti – Steaua Bucureşti, partidă câştigată pe muchie de cuţit de echipa lui Gigi Becali cu scorul de 4 – 3 (2 – 2). A fost un meci dramatic, mai ales ca evoluţie a scorului, iar unul din protagoniştii partidei a fost Gabi Enache, fostul jucător de la CS Mioveni, transferat în această vară la ASTRA Ploieşti  pentru suma de 150.000 de euro. Şi dacă Enache a fost eroul ASTREI, Cristi Tănase, jucător format şi crescut la F.C. Argeş de antrenorul Mihăiţă Ianovschi, a fost cel mai bun jucător al echipei lui Reghencampf.
„Dublă“ în poarta lui Tătăruşanu!
Gabi Enache a reuşit o „dopietta“ în prima repriză încingându-l pe portarul Tătăruşanu în minutele 12 şi 38, de fiecare dată aducându-şi echipa în avantaj. Mai mult, fostul jucător de la CS Mioveni a mai dat şi o pasă de gol, iar în repriza a doua asupra lui s-a făcut un fault pe care arbitrul Colţescu trebuia să-l sancţioneze cu cartonaş roşu. Pentru evoluţia lui excelentă, Gabi Enache a fost notat de Gazeta Sporturilor cu nota 8, cea mai mare a acestei partide. În campionatul trecut, când CS Mioveni a jucat în Liga I, Enache nu prea se „lipea” de gol…
Cristi Tănase a marcat un gol şi a fost cel mai bun de la Steaua
Argeşeni get-beget, Gabi Enache şi Cristi Tănase n-au jucat niciodată împreună. Sâmbătă au fost adversari şi amândoi au avut evoluţii foarte bune. Enache a dat două goluri şi o pasă de gol, iar Dodel Tănase a înscris un gol şi a fost la originea altor două marcate de Steaua. Pentru prestaţia lui, Tănase a primit nota 7.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.