Este posibilă surpriza?

Cu obiectivul îndeplinit în Cupa României, CS Mioveni merge pe malul Dunării, la Turnu Severin, pentru un meci în care ar putea produce surpriza eliminării unei echipe din Liga I, fie ea şi codaşă în clasament. Teoretic, obiectivul fiecărei formaţii este victoria, dar eliminarea din această competiţie n-ar fi un capăt de ţară.
Cupa este făcută pentru echipele puternice!
Pentru CS Mioveni, dar în aceeaşi măsură şi pentru se­verineni, sunt două variante: să-şi dorească victorie sau ca­lificarea în optimile Cupei României, sau să iasă din competiţie. Cea de-a doua variantă are acoperire logică, şi anume: la meciurile din Cupă sunt cheltuieli suplimentare, oboseala mai mare, şi eventualele accidentări sau suspendări care ar afecta evoluţia din campionat a echipei, pentru fiecare echipă, meciurile din campionat fiind mult mai importante decât cele din Cupă. Potrivit principiului „Cupa este făcută acum pentru echipele puternice”, CS Severin şi CS Mioveni nu-şi fac mari speranţe şi n-au ca obiectiv câştigarea acestei competiţii.
Cu gândul la meciul de la Alba Iulia, din campionat
Lotul celor de la CS Mioveni a plecat marţi după ora 14.30 la Severin. N-au făcut deplasarea Andrei Mărgăritescu şi Rică Neaga, aflaţi în refacere după accidentări. Accidentat şi el la un antrenament, mijlocaşul Emil Dică va face totuşi deplasarea cu lotul de jucători, şi ar putea evolua 30 de minute în repriza secundă, dacă echipa va avea nevoie de serviciile lui. Echipa lui Mihăiţă Ianovschi va juca acest meci cu gândul la partida de sâmbătă din campionat de la Alba Iulia, meci considerat de argeşeni mult mai important decât cel de astăzi. În partida de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia se speră la revenirea în primul 11 al jucătorilor Andrei Mărgăritescu, Emil Dică şi Rică Neaga.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.