Etilotest dat peste cap de un șofer! Alcoolemie record!

Un an și patru luni va petrece un argeșean în spatele gratiilor după ce a fost condamnat recent de magistrații de la Judecătoria Pitești pentru că a condus beat criță. Acesta a fost prins de oamenii legii, la un control de rutină, iar când a fost testat cu etilotestul rezultatul a fost unul absolut uimitor: aproape 2 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, dar odată ajuns a început să facă scandal.

Judiciariștii au finalizat cercetările, iar dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Judecătoria Pitești care au decis recent să îl condamne la un an și patru luni de închisoare cu executare. În cursul zilei de ieri, polițiștii au pus mandatul de executare în aplicare, iar bărbatul a fost încarcerat.

„În ziua de 30 iunie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Pitești, privinmd pe un bărbat de 44 de ani, din Cocu, condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost încarcerat” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.