Eveniment de înaltă ținută! Ediția XX, de gală, a Balului Ancheta!

0

Vineri, 17 noiembrie, a avut loc ediția de gală a balului Ancheta, ocazie cu care a fost lansată și cea de-a XX-a ediție a catalogului „Cei mai puternici oameni din Argeș”. Și de data aceasta, colegii de la Ancheta au reușit să aducă împreună mediul politic, cel de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice dar și alte personalități locale sau din afara județului.
Cu acest prilej a fost scos de sub tipar catalogul „Cei mai puternici oameni din Argeș”, în paginile căruia s-au făcut clasamente pentru cei mai puternici oameni din mediul public și din mai multe secțiuni ale mediului de afaceri.
În clasamentul general, primul loc l-a obținut președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, dar au primit premii și ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, precum și primarul Piteștiului, Cristian Gentea

Atmosfera a fost întreținută de către mai mulți interpreți în frunte cu Cezar Ouatu, care au cântat cu orchestra Filarmonicii Pitești. O tradiție, deja, în Argeș, balul colegilor de la Ancheta a fost și anul acesta un eveniment de răsunet, perfect echilibrat, de la care nu au lipsit pamfletul gazetăresc dar nici evidențierea personalităților argeșene. Le urăm colegilor noștri să continue frumoasa tradiție și La mulți ani!

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata