Ex-subprefect liberal sare în apărarea lui Lasconi: „Dacă nu ai o părere ca a lor, ești linșat!”

0

Adversari în campaniile electorale, dar și un critic constant al Elenei Lasconi, ex-liberalul Lucian Ionescu, fost consilier local la Câmpulung și subprefect de Argeș, a criticat dur decizia USR de a o obliga pe primăriță să facă un pas în spate și să se retragă de pe listele formațiunii pentru alegerile europarlamentare. Lasconi trece printr-un scandal fără precedent după ce a mărturisit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională, iar Ionescu a catalogat atacurile drept un linșaj.

„Nu sunt un fan al Elenei Lasconi, cel puțin din punct de vedere politic și administrativ, în ultimele campanii electorale am fost în echipe diferite și ne-am cam contrat.  Însă ce i se întâmplă acum înseamnă linșaj făcut exact de cei care flutură frenetic steagul toleranței. Și îmi exprim acest punct de vedere fără patimă, ca un simplu observator, situându-mă în afară scenei politice” și-a început mesajul Lucian Ionescu.

„Poziția Elenei Lasconi cu privire la subiectul mult contestat, al familiei tradiționale,  mi s-a părut mai mult decât decentă și personală!”

De asemenea, fostul subprefect de Argeș a mai spus că useriștii se duc într-o extremă, iar gestul lor de a linșa mediatic o persoană care nu are aceeași părere ca ei „este foarte periculos.

„Acești oameni nu realizează că se duc în extreme. Să nu poți să îți mai expui o părere dacă nu e ca a lor, să nu ai libertatea de a vota cum consideri de cuviință pentru că altfel ești linșat în social media și nu numai, mi se pare foarte periculos.

Din nefericire acest fenomen a fost prezent și în campaniile electorale din 2020 și l-am simțit din plin cei care am fost în alte echipe. Probabil că o să fie prezent și în 2024, dar dacă USR nu înțelege că astfel de reacții, precum cele ale propriilor ultrași împotriva Elenei Lasconi, se duc în zona extremă, fac degeaba politică!

Înainte de politică, să nu uităm că toți suntem oameni și că toți facem umbră pe același pământ, iar poziția Elenei Lasconi cu privire la subiectul mult contestat, al familiei tradiționale,  mi s-a părut mai mult decât decentă și personală!” a mai postat Lucian Ionescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata