Examenul pentru permis în Argeș – suspendat! Când va fi reluat?

0

Candidații care s-au programat pentru susținerea probei teoretice pentru permis în zilele de 23 și 24 ianuarie vor fi reprogramați după minivacanță, a anunțat în urmă cu puțin timp prefectul Radu Perianu. Cele două zile au fost declarate libere de drept legal, iar cu această ocazie, examenele au fost suspendate, urmând ca cei care doresc să devină șoferi vor putea susține proba teoretică în zilele de 25 și 26 ianuarie.

CITEȘTE ȘI: VICEPRIMARUL USR-IST MIHĂILESCU: „PUTEM CREA PREMISELE UNEI VIITOARE COLABORĂRI PNL-USR ȘI ÎN VIITORUL MANDAT”

„Ziua de 23 ianuarie este decretată zi liberă așa că a fost nevoie de o reorganizare. Candidații care urmau să susțină proba teoretică a examenului pentru permis, pe 23 ianuarie, pot veni pe 25 și pe 26 ianuarie. Au nevoie de dovada programării anterioare. Este suficient să printeze sau să le arate programarea polițiștilor care se ocupă de accesul în sală. Candidații pentru proba practică au fost reprogamați în zilele de 20 ianuarie, respectiv 25 ianuarie” a anunțat prefectul Radu Perianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata