Exclusiv! Achiziții ilegale la Spitalul Câmpulung! Lasconi a sesizat Curtea de Conturi și procurorii!

0

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, a sesizat Curtea de Conturi, DNA și Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung din cauza unei achiziții de 90.000 lei. Edilul a făcut anunțul printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook și a explicat că a cerut un audit, iar în urma verificărilor s-a stabilit că achiziția instalației de gaze medicale a fost făcută prin încălcarea a trei legi, motiv pentru care a ales să recurgă la acest gest.

CITEȘTE ȘI: VACANȚE, DOZE DE BERE ȘI ȚIGĂRI DECONTATE DIN BANI PUBLICI DE FOSTUL MANAGER AL SPITALULUI CÂMPULUNG! ACUZAȚIILE PRIMĂRIȚEI LASCONI!

„Astăzi am decis să sesizez Curtea de Conturi, DNA și Parchet pentru cercetarea unei achiziții (de la sfârșitul anului trecut) făcute la Spitalul Municipal Câmpulung cu încălcarea a trei legi. Este vorba despre o achiziție de 90 de mii de lei pentru o instalație de gaze medicale. Am cerut printr-o misiune ad-hoc de audit verificarea acestei achiziții, iar concluzia e simplă: încălcarea legii. Voi pune la dispoziția organelor de cercetare penală acest raport de audit și toate documentele necesare. Am încredere în justiție. În ceea ce mă privește, nu tolerez o astfel de conduită, nu protejez pe nimeni, pur și simplu respect legea ceea ce aștept și de la ceilalți conducători de instituții care sunt în slujba cetățeanului” a anunțat Lasconi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata