Exclusiv! Care este cauza incendiului devastator de la depozitul de deșuri de lângă Arpechim!

Incendiul devastator de la depozitul de deșeuri de lângă platforma Arpechim a izbucnit de la un trasnet, a anunțat ISU Argeș. Pompierii au finalizat cercetărie după o săptămână de la intervenția impresionantă și au ajuns la concluzia că un fulger a lovit într-o zonă în care se aflau mai multe substanțe combustibile, iar, ulterior, flăcările s-au extins cu repeziciune.

„În urma cercetărilor efectuate de către pompierii argeșeni, în vederea stabilirii cauzei probabile de izbucnire a incendiului din data de 09.06.2022, la depozitul de deșeuri din localitatea Bradu, s-a determinat  că aceasta ar fi un trăsnet ce a lovit într-o zonă în care se aflau substanțe combustibile și un stâlp de electricitate din incinta operatorului economic” potrivit ISU Argeș.

Vă reamintim că 50 de pompieri cu 22 de autospeciale au acționat întreaga noapte dinspre 9 spre 10 iunie și au rămas la fața locului și zilele următoare pentru a evita o adevărată tragedie. Un depozit de deșeuri toxice a aras ca o torță pe o suprafață de 50.000 mp, iar militarii, alături de comandatul ISU Argeș, Bogdan Olar, au luptat cu flăcările într-un mod excepțional evitând, astfel încât populația orașului să nu fie afectată de posibila poluare cauzată de incendiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.