Exclusiv! Ce a declarat criminalul de la Schitu Golești în fața anchetatorilor!

0

Găsit la aproape o lună după ce și-a înjunghiat de nenumărate ori prietenul de pahar, bărbatul suspectat de crima odioasă de la Schitu Golești u și-a recunoscut faptele. Potrivit unor surse judiciare, când a fost audiat în cursul zilei de astăzi, consăteanul victimei a declarat că l-a lăsat în viață pe prietenul care l-a invitat în seara fatidică de 15 august și că nu ar avea nicio legătură cu moartea acestuia.

În schimb, anchetatorii au avut probe directe care să îl incrimineze, mai susțin sursele noastre. De la descoperirea trupului neînsuflețit al bărbatului după trei zile de la seara în care a fost ucis, anchetatorii au adunat probe circumstanțiale și directe, probe în urma cărora bărbatul suspectat de crimă a fost reținut în cursul zilei de astăzi.

Vă reamintim faptul că un bărbat din localitatea Schitu Golești a fost ucis cu sânge rece chiar în seara când își sărbătorea ziua onomastică de către un prieten de pahar. Din primele informații, se pare că victima și-a invitat ucigașul in seara zilei de 15 august pentru a bea câteva pahare, dar la scurt timp, totul s-a transformat într-o tragedie.

Din câte se pare, cei doi au stat câteva ore la vorbă și la băut, iar la un moment dat, sărbătoritul și victima s-au luat la ceartă, din motive necunoscute momentan. În cel moment, criminalul a pus mâna pe un cuțit și și-a înjunghiat gazda, lăsând-o într-o baltă de sânge. Nu a durat mult până bărbatul și-a dat ultima suflare, dar cel care a fost invitat la o seară de socializare și simțit bine a plecat acasă, fără să-i pese de soarta prietenului său.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit după trei zile de către o rudă, după ce aceasta nu ar mai fi răspuns la telefon și nu ar mai fi fost văzută de vecini. Ruda, care se pare, că este fratele bărbatului ucis, a fost și cea care a alertat autoritățile, iar la fața locului au ajuns anchetatorii care au demarat cercetările.

După ce au fost puse cap la cap toate probele, judiciariștii și procurorii au descoperit și autorul crimei, care a fost dus în cursul zilei de astăzi la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 ore,urmând că în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata