Exclusiv! Ce au decis procurorii DNA în cazul avocatului piteștean reținut!

0

Avocatul piteștean Alin Anton a fost pus sub acuzare în urmă cu puțin timp de către procurorii DNA Pitești pentru trafic de influență. Potrivit unor surse juridice, acesta a fost adus în această după amiază la o nouă rundă de audieri la sediul din Pitești al Direcției Naționale Anticorupție, iar după înrebările judiciariștilor și răspunsurilor oferite de către Anton, procurorii au schimbat calitatea acestuia din suspect în inculpat.

CITEȘTE ȘI: CINE ESTE ALIN ANTON, AVOCATUL PITEȘTEAN REȚINUT DE DNA?

În următoarele ore, înainte de expirarea ordonanței prin care s-a dispus reținerea pentru 24 ore, Alin Anton va fi prezentat în fața magistraților de la Curtea de Apel Pitești cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Reamintim faptul că, avocatul Alin Anton a fost reținut de procurorii DNA, acuzațiile care i se aduc fiind de trafic de influență. Concret, judiciariștii anticorupție îl suspectează că ar fi cerut, în anul 2019, suma de 12 mii euro de la o persoană pentru a interveni în cazul unui dosar în care denunțătorul era anchetat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata