Exclusiv: Ce spune avocata deputatului Bălășoiu despre noile acuzații de sex cu minori!

0

„Nu există până acum nicio acuzație oficială, nici din dosarul din luna octombrie, atât de mult mediatizat în presă, dosar în care domnul deputat a intrat cu calitatea de martor și a rămas cu această calitate, și nici legat de ceea ce a apărut acum” ne-a declarat în exclusivitate apărătoarea deputatului Bălășoiu, avocata Gabriela Zoană.

Noi probe ar fi fost depuse la dosarul în care deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu ar fi acuzat de sex cu minori potrivit presei centrale, iar două noi acuzații sunt verificate în această perioadă de anchetatori. Ar fi vorba despre doi băieți de 15 și 17 ani, pe care deputatul de Argeș i-ar fi cunoscut la una dintre petrecerile secrete de la  Constanța, unde se organizau orgii pentru homosexuali și cu care ar fi întreținut relații homosexuale.

CITEȘTE ȘI: NOI DETALII HALUCINANTE ÎN DOSARUL DEPUTATULUI BĂLĂȘOIU! ORGII SEXUALE CU DOI MINORI!

Scandalul de homosexualitate în care a fost implicat Bălășoiu, cu trimiteri clare și către biserică, a ținut prima pagină a mass media timp de zile bune în luna octombrie. Homosexualitatea a fost dovedită, sexul cu minori sau violul, nu. În acest context, la două luni distanță apar alte acuzații de sex cu minori.

Avocata Gabriela Zoană nu a vrut să comenteze niciun alt fel de informații și nici speculațiile potrivit cărora acuzațiile de sex cu minori aduse deputatului sunt încercări de intimidare. Aceasta a declarat că, oficial, deputatul Aurel Bălășoiu nu a fost acuzat de nimic și nici citat în altă calitate în afară de aceea de martor.

„În ceea ce privește informațiile apărute astăzi în mass media, noi nu putem să le considerăm demne de luat în seamă, atâta vreme cât nu avem niciun fel de poziție oficială” a spus Zoană.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata