Exclusiv! Cine este Anița Neacșu, noul șef al ITM Argeș!

Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeș are, începând de ieri, un nou șef! Este vorba de Anița Maria Neacșu care a fost numită în funcția de director al ITM Argeș în urma evaluării dosarului profesional. Anița Neacșu este unul dintre cei mai cunoscuți inspectori din cadrul instituției, având o vechime de peste 20 de ani. De-a lungul timpului a ocupat pe lângă funția de inspector, și funcții de conducere precum Inspector Șef Adjunct în domeniul Relațiilor de Muncă și Șef Serviciu Control Relații de Muncă.

Cine este Anița Neacșu: studii și pregătire profesională

De profesie sociolog, deținătoare a unui master în specializarea „Managementului securității, sănătății și al relațiilor de muncă”, Anița Neacșu a dat dovadă de o probitate morală de netăgăduit, acționând în permanență, în condiții de obiectivitate, profesionalism, legalitate și imparțialitate pentru îndeplinirea obiectivelor instituției. Aceste principii i-au ghidat întreaga activitate profesională, atât pe parcursul perioadei în care a exercitat prerogativele unei funcții publice de execuție ( inspector de muncă septembrie 1999-septembrie 2014, respectiv noiembrie 2019-mai 2022), dar și momentele în care a exercitat funcții publice de conducere, respectiv șef serviciu ( septembrie 2014-mai 2019) și inspector șef adjunct în domeniul relațiilor de muncă ( mai 2019-noiembrie 2019).

Pe parcursul întregii sale cariere profesionales-a bazat în exclusivitate pe recunoaștere profesională, preocupându-se permanent de perfecționare, fapt ce a condus la obținerea unor rezultate notabile în carieră, inclusiv cooptarea sa, la nivel național, în diverse grupuri de lucru având ca obiectiv modificări legislative atât în domeniul relațiilor de muncă cât și în cel al securității și sănătății în muncă.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.