Exclusiv! Cine este bărbatul mort găsit plutind în barajul Zigoneni!

0

Trupul bărbatului luat de viitură la sfâșitul lunii ianuarie a fost găsit în această după amiază plutind în barajul Zigoneni din Curtea de Argeș. Din primele informații, se pare că o persoană care trecea prin zonă a observat cum trupul neînsuflețit plutea pe apă și a alertat autoritățile.

La fața locului. S-au deplasat pompierii, iar când au ajuns la fața locului l-au găsit pe bărbat lângă mal. După ce l-au scos din apă, militarii au constatat că acesta era într-o stare avamsată de putrefacție, iar în urma primelor cercetări ar fi constatat că este vorba despre bărbatul căzut în pârâul Valea Iașului.

De aproximativ o lună și jumătate, salvatorii au făcut eforturi pentru a-l căuta pe bărbatul care s-a dezechilibrat și a căzut de pe un pod improvizat în pârâul Valea Iașului, dar, din nefericire, nu au avut succes. Echipele de salvatori au căutat terestru, au cercetat malul pârâului, ba chiar au lansat mai multe bărci în speranța că vor avea succes, dar trupul neînsuflețit a ieșit singur la suprafață în cursul zilei de astăzi, astfel încât familia îl poate înmormânta creștinește.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata