Exclusiv! Clădire de birouri în locul unui celebru restaurant din Pitești!

0

Restaurantul Bistro 27, loc în care mii de piteșteni și-au creat amintiri de-a lungul multor ani, unde au petrecut zile de naștere și sărbători memorabile ar putea rămâne doar în amintirea clienților săi. Un imobil cu multe etaje ar putea fi construit în buricul Piteștiului, mai exact pe Bulevardul IC Brătianu, nr. 27 C, adică, pentru cunoscători, în locul restaurantului Bistro 27, din zona parcării de la Alcadibo.

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism este înscrisă o solicitare de studiu de oportunitate inițiată de S.C. Bacsi Investment Group S.R.L., pentru întocmirea documentației în urma căreia să se elaboreze PUZ-ul pentru o clădire de birouri.

Restaurantul Bistro 27 ar putea fi dărâmat, în cazul în care solicitările constructorului vor fi rând pe rând aprobate, zona, cunoscută cândva ca plină de pub-uri și restaurante, fiind mai nou acaparată de blocuri. Acum, solicitarea este pentru ridicarea unei clădiri de birouri pe terenul în suprafață de 688 mp.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata