Exclusiv! Contestația pentru noul stadion din Pitești – judecată de CNSC! Ce s-a decis?

0

Construirea noului stadion de 100 milioane de euro din Pitești poate începe după ce Consiliul Național de Soluționare a contestațiilor a respins astăzi acțiunea constructorului Ubitech Construcții prin care cerea realuarea procedurilor. CNSC a finalizat dosarul și a respins pe fond toate argumentele aduse de compania deținută de Robert Cătălin Podaru. Decizia nu este însă una definitivă, Ubitech Construcții având posibilitatea să atace în instanță decizia CNSC.

Vă reamintim că licitația pentru construirea noului stadion  din Pitești a fost blocată în ultimele zece minute ale termenului de contestații de către o firmă din București, societate abonată la banii publici. Este vorba despre Ubitech Construcții SRL, o firmă înființată în anul 2015 și cu o cifră de afaceri de aproximativ 250 milioane lei și deținută de către Robert Cătălin Podaru, un fost cadru MAPN.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI DOI ANGAJAȚI DACIA, MORȚI UNUL DUPĂ ALTUL! ÎN LOC DE CUNUNIE, ÎNMORMÂNTARE!

Compania Națională de Investiții a scos la licitație construirea noii arene din Pitești, și, inițial, câștigător a fost desemnat constructorul Erbașu Terra Gaz Construct. Termenul de contestații a fost de două săptămâni, perioada în care aproape niciuna din firmele înscrise pentru această investiție nu a contestat rezultatul licitației. Numai că, în ultimele zece minute ale termenului legal, Ubitech Construcții SRL a blocat construirea noului stadion. Nu se cunosc momentan motivele pentru care a luat această decizie, cert este, cum anunța recent edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea, că Ubitech a fost descalificată încă din prima faza a procedurilor pe motive de inadmisibilitate. Acum, CNSC a dat prima decizie: respingerea contestației făcute de Ubitech Construcții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata