Exclusiv! Culisele demiterii lui Prepeliță! A plecat antrenor și a rămas pe din afară!

0

Înfrângerea suferită de FC Argeș în fața Petrolului Ploiești în această seară a pus capăt conducerii clubului din Trivale și s-a decis demiterea din funcția de antrenor principal al lui Andrei Prepeliță. Alb-violeții au avut un parcurs precar în acest sezon, în care au bifat mai multe înfrângeri și egaluri cu echipe subclasate, iar potrivit unor surse, aroganța declarațiilor date de Prepeliță în ifecare conferință au stat la baza „retrogradării” acestuia din postura de antrenor principal.

Petrolul Ploiești – FC Argeș. 0-2 în favoarea „Găzarilor”. Trei galbene pentru alb-violeți, un gol dat în primele minute. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul pentru conducerea directorială a clubului din Trivale. Bine, la aceasta s-a adăugat și remiza cu Minaur Baia Mare, unde argeșenii au remizat cu echipa din Liga 2.

Pe de altă parte, declarațiile date de Andrei Prepeliță prin care se jura că FC Argeș va câștiga fiecare meci, se pare, că au mai constituit un motiv în plus pnetru care Consiliul Director al echipei a decis să îl retrogradeze.

Ceea ce este și mai interesant, este faptul că după meciul cu Petrolul, nimeni nu a știut de decizie, nici măcar staff-ul tehnic sau comunicatorii FC Argeș. Mai exact Prepeliță a plecat antrenor principal al FC Argeș și s-a întors… demis.

Vom reveni cu informații!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata