Exclusiv! Cum arată Argeș Mall în interior? Harta magazinelor!

0

Mai puțin de două luni au rămas până la deschiderea noului mall din Pitești, construit în zona Tudor Vladimirescu, iar pregătirile se apropie de final. Cele mai bune joburi scoase pe piața au fost deja ocupate, s-au făcut sute de angajări, marea deschidere urmând a avea loc joi, 25 aprilie. Au apărut, inclusiv, schițele interioare care arată cum vor fi distribuite spațiile: magazinele, restaurantele, parfumeriile, magazinele de bijuterii, beauty salon, farmacie, spații de servicii, atât la parter cât și la etaj etc.

CITEȘTE ȘI: SE CONSTRUIEȘTE UN DRUM DE MARE VITEZĂ CU PATRU BENZI! VA FACE LEGĂTURA CU A1! ANUNȚUL MOMENTULUI!

Întrebarea care stă pe buzele tuturor, se leagă de noutățile cu care vine Argeș Mall, atât prin magazine, cât și prin zonă de restaurante sau entertaiment. Marea surpriză este venirea cunoscutului lanț de magazine Peek & Cloppenburg, dar și a unor lanțuri de restaurante foarte iubite în România. Acestora li se adaugă C&A, PULL& BEAR, LC Waikiki, Intersport, Sportissimo, Noriel, Teilor, Kendra sau Splend`or, House, Reserved si Cropp Town, Sinsay, Mohito, Mango, Sephora, Tezio, Douglas, Altex, Flanco, Roverre, dar și alte branduri cunoscute.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata