Exclusiv! Cum vor consilieri județeni PNL să revitalizeze industria din Argeș?

0

Consilierii județeni liberali au depus un proiect de hotărâre la registratura CJ Argeș pentru înființarea unei societăți care să creeze și să administreze parcuri industriale pe raza județului, a anunțat Narcis Sofianu. Alesul județean a spus că prin acest proiect se dorește revitalizare aindustriei argeșene și, în același timp, atragerea de investitori români sau străini.

„Am înregistrat un proiect de hotărâre prin care CJ Argeș să înființeze o societate comercială pe aacțiuni în colaborare cu alte unități administrativ teritoriale de pe raza județului Argeș care să creeze și să administreze parcuri industriale. Vreau să arăt faptul că parcurile industriale pot fi înființate atât de administrațiile județene, cât și alte autorități ale administrațiilor locale sau de persoane fizice sau juridice. Din păcate, în județul Argeș avem un singur parc industrial, pe când județul Prahova are 16.

CITEȘTE ȘI: SE DEMOLEAZĂ STADIONUL „NICOLAE DOBRIN”! AFLĂ CÂND!

Trebuie să observăm că în ultimii 30 ani au dispărut foarte multe unități industriale ale județului, unele chiar de renume mondial, cum este Uzina ARO la Câmpulung și cum sunt și alte unități industriale. Ceea ce ne dorim noi este ca la nivelul Consiliului Județean Argeș să identificăm localități, conduceri de consilii județene, primari care își doresc să intre în acest sistem prin care ne dorim să atragem atât investiții românești, cât și investiții străine în dezvoltarea industriei și cercetării industriale în județul Argeș” a declarat Sofianu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata