Exclusiv! De ce nu a avut loc parada din Pitești la ora stabilită? Zeci de copii – în lacrimi de 1 Decembrie!

0

Zeci sau chiar sute de piteșteni s-au revoltat în această dimineață în mediul online după ce parada de 1 Decembrie a avut loc mai devreme decât ora anunțată inițial. Potrivit programului oficial, de la ora 9:00 au avut loc depuneri de coroane la Cimitirul Eroilor, iar de la ora 10:00, forțele militare ar fi trebuit să dea startul tradiționalei parade.

CITEȘTE ȘI: LA 15 ANI, A CONDUS SPRE MOARTE O MAȘINĂ FURATĂ! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR!

Manifestările au început la ora stabilită, iar după scurtele discursuri și ceremonia de depunere de coroane, toți cei prezenți s-au mutat pe strada Nicolae Dobrin în așteptarea orelor 10:00 pentru parada militară. Numai că organizatorii, Instituția Prefectului Argeș și Garnizoana Pitești, nu au mai respectat programul, iar defilarea a început cu o jumătate de oră mai devreme.

Dacă adulții care nu au venit pentru a participa la depunerea de coroane au rămas cu un gust amar, copiii au fost cei mai dezamăgiți, mulți dintre aceștia începând chiar să plângă. Astfel, mulți părinți au fost nevoiți să își urce copiii în mașină și să meargă la Mioveni pentru a vedea parada.

Contactat telefonic de către redactorii Obiectiv de Argeș legat de acest subiect, prefectul Perianu a declarat: „“De luni o să cer informații scrise și responsabilități și măsurile luate. Eu nu dau nicio declarație azi. Astăzi e Ziua Națională, o zi prea frumoasa și care merită sarbătorită.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata