Exclusiv! Eleva de la Mioveni bătută cu bestialitate de un coleg – operată de urgență!

0

O elevă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a ajuns în stare gravă la spital și a rămas internată după ce a fost bătută cu bestialitate de un coleg. Din primele informații, se pare că între tânără și băiatul în vârstă de 18 ani a apărut un conflict spontan, din motive necunoscute momentan, iar tânărul a început să o lovească cu bestialitate peste față și corp.

În urma evenimentului, conducerea școlii a alertat autoritățile, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Mioveni care a demarat, inițial, cercetările, ulterior, fiind preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară.

Evenimentul șocant a avut loc pe data de 22 septemrbie, moment în care și tânăra a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. În urma evaluării medicale, eleva a fost dusă de urgență în sala de operații după ce suferise în urma atacului o fractură de mandibulă, dar și mai multe leziuni la nivelul feței care au necesitat intervenția medicilor.

Agresorul a fost dus în cursul zilei de azi la audieri, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

„La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă de 18 ani, din cadrul unei unități de învățământ liceal din Mioveni ar fi fost agresată, înainte de începerea orelor de curs, în incinta școlii, de către un alt elev, de 17 ani, în urma unui conflict spontan.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, care au constatat că cele sesizate se confirmă.  În urma agresiunii, eleva a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

La data de 27 septembrie a.c., elevul în cauză a fost condus la audieri, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Mioveni.

După administrarea probatorului, în cursul zilei de astăzi, tânărul a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Menționăm faptul că, polițiștii au desfășurat, la unitatea de învățământ în cauză, activități de prevenire, la data de 13.09.2023” potrivit IPJ Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata