Exclusiv! Filmul sinuciderii copilei de 15 ani! A plecat cu funia în mână! Detalii șocante!

0

Exclusiv! Filmul sinuciderii copilei de 15 ani! Detalii șocante!

CASIANA ANDREEA PĂUN, o copilă de doar 15 ani s-a spânzurat noaptea trecută într-o pădure de lângă Pitești, după ce a plecat de acasă, lăsând în urma ei un bilet prin care își anunța gestul înfiorător. Tatăl fetiței a găsit bilet și a anunțat autoritățile că micuța a plecat de acasă cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Copila nu scrisese mult. Doar că-și iubește părinții și că îi roagă să o ierte pentru ceea ce urma să facă.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI EXCLUSIVE CU ARGEȘ MALL! LUCRĂRILE SUNT FOARTE AVANSATE!

Numai Dumnezeu știe ce a fost în sufletul micuței Casiana astfel încât, teama de întuneric, de pădure sau de animalele sălbatice a fost învinsă de dorința ei dureroasă de a-și încheia socotelile cu viața. Sursele noastre spun că, deși avea doar 15 ani, fața era determinată să-și ducă gestul la capăt, plecând de acasă funia în mână. Aceeași funie pe care a folosit-o să-și pună capăt zilelor. Așa au găsit-o de dimineață autoritățile: cu ștreangul de gât, atârnând de o cracă a unui copac. Zecile de căutători, polițiști, pompieri, jandarmi sau voluntari au fost șocați de imaginea tulburătoare a trupului firav, atârnând fără viață.

Nu a dat niciun semn și nu a prezentat niciun indiciu care ar fi putut duce la un asemenea gest, povestesc apropiații care o descriu pe copilă ca fiind bună, caldă, iubitoare și o elevă eminentă. Însă, se pare că depresia se instalase de mult și nu a ținut cont de nimic, împingând-o pe copilă la gestul extrem. Nici părinții îndurerați nu își explică ce s-a întâmplat sau dacă este vorba despre o decepție în dragoste. Cert este că, din nefericire, depresia s-a instalat și a mai curmat o viață. A unei copile nevinovate care avea un viitor înainte.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata