Exclusiv! Firma Intens Prest – călcată de mascați! Este executantul lucrărilor de la bariera de pe Lânăriei!

0

Constructorul barierei automate de pe strada Lânăriei din Pitești, Intens Prest, este vizat într-un dosar penal în care este suspectat de evaziune fiscală. În cursul zilei de ieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș și judiciariștii de la Serviciul Economic al IPJ Argeș au descins în șapte locații din județul Argeș, printre care și la balastiera din comuna Rătești deținută de Intens Prest.  

CITEȘTE ȘI: DEZVĂLUIRI! STAȚIILE DE AUTOBUZ – ÎN CONTRACT SF, ÎN REALITATE SĂRĂCIE!

Potrivit judiciariștilor, „în urma verificărilor, există bănuiala că reprezentanții unei societății de sortare agregate minerale din localitatea Rătești ar fi omis să evidențieze, în actele contabile sau în alte documente legale, operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate ca urmare a desfășurării activităților de extragere agregate minerale, sortare, depozitare, livrare, transportare și comercializare ulterioară a acestora” potrivit IPJ Argeș.

Astfel, judiciariștii au ridicat mai multe documente, iar, tot în cursul zilei de ieri, două persoane au fost duse la audieri. În următoarea perioadă, anchetatorii vor analiza probele adunate în urma perchezițiilor și vor lua o decizie în cazul inculpării sau a închiderii dosarului.

Potrivit Ministerului de Finanțe, Intens Prest a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 57 milioane lei, un profit de șapte milioane lei, dar și datorii de aproximativ nouă milioane și jumătate lei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata