Exclusiv! Gheorghe Alecsei – primele declarații după numirea oficială

Gheorghe Alecsei a fost numit președinte al Administrației Naționale a Rezervelor Statului! La mai bine de o săptămână după semnarea deciziei, numirea lui Alecsei la conducerea Rezervelor Statului a fost publicată în Monitorul Oficial. Liberalul a oferit, în exclusivitate pentru Obiectiv de Argeș primele declarații după aflarea numirii.

„Am muncit zi de zi, 15 ani, pentru acest lucru și am fost alături de colegii mei în fiecare campanie electorală, niciodată nu am fugit de acest lucru. Nu am cerut, nu mi s-a  dat, am așteptat liniștit muncind pentru partid în fiecare campanie electorală. Am candidat de două ori pe listele pentru alegerile parlamentare, am avut toate funcțiile în partid, în afara celei de filială, am la activ două mandate de consilier local în Curtea de Argeș și unul de consilier județean.
După atâția ani de muncă s-a găsit un președinte (n.r. – Adrian Miuțescu), pe care eu îl apreciez pentru ce face, ce a făcut un partid și cât a muncit. Dânsul a apreciat munca mea și a făcut tot ce s-a putut face pentru a se întâmpla acest lucru. Pe lângă președintele meu apreciez că premierul Ludovic Orban a fost de acord cu această numire” a adăugat Alecsei.
Voi munci în continuare în slujba partidului și pentru Argeș. Nu voi dezamăgi argeșenii, președintele PNL Argeș și voi face tot ceea ce în stă în putere pentru a aduce un plus pentru județ. Din poziția pe care o ocup începând de astăzi, dar și din cele pe care le voi ocupa în viitor, voi fi de folos argeșenilor” a declarat Alecsei.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.