Exclusiv! Iese Cioacă din pușcărie? Decizia judecătorilor!

0

Cristian Cioacă rămâne în spatele gratiilor chiar dacă și-a ispășit trei sferturi din pedeapsa de 15 ani și 8 luni pentru uciderea fostei soții, Elodia Ghinescu, au decis judecătorii piteșteni în urmă cu puțin timp. Fostul polițist va mai putea cere liberarea condiționată de abia peste partru luni.

Fostul polițist a fost adus în această dimineață la Judecătoria Pitești, unde a cerut liberarea condiționată, cu toate că membrii Comisiei Penitenciarului Mioveni i-au respins cererea. Mai exact, Cioacă a făcut contestație după refuzul decidenților de la Penitenciarul Mioveni sperând astfel, să joace o ultimă carte, pentru a ieși din închisoare. Nu a fost așa, magistrații dând dreptate Comisiei Penitenciarului Mioveni.

CITEȘTE ȘI: CAZUL ELODIA REVINE! AVOCATUL FAMILIEI – ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA LUI CIOACĂ: „A ÎNCERCAT SĂ ȘTEARGĂ URMELE!”

„Respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat CCC, CNP …, în prezent deținut la Penitenciarul Mioveni, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen. menţine termenul stabilit de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită, respectiv 10.05.2023. În baza art. 275 alin. (2) C. pr. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată către stat. În temeiul art. 275 alin. (6) C. pr. pen. onorariul parţial al apărătorului din oficiu în cuantum de 170 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată prin punerea minutei la dispozi?ia păr?ilor ?i a procurorului prin mijlocirea grefei instan?ei, astăzi, 23.01.2023” se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Pitești.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014, la 15 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra soției – Elodia Ghinescu. Avocata a dispărut fără urmă în august 2007. Condamnarea fostului polițist a fost dată în contextul în care acesta nu și-a recunoscut niciodată fapta, iar cadavrul femeii nu a fost găsit până acum.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata