Exclusiv! Începe procesul dintre deputatul Bălășoiu și jurnaliștii de la Gândul!

0

Procesul dintre deputatul argeșean Aurel Bălășoiu și jurnaliștii de la „Gândul” va începe săptămâna viitoare la Tribunalul București. Demnitarul i-a acționat în instanță pe ziariștii de la publicația centrală de presă, în urma unor materiale în care a fost acuzat de fapte grave, fapte ce nu au putut fi probate în urma cercetărilor efectuate de către procurorii de la Parchetul General. Dosarul a fost înregistrat în data de 10 iulie 2023 pe rolul instanței.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. BĂRBAT ÎNJUNGHIAT ÎN INIMĂ ȘI FICAT LÂNGĂ SECȚIA DE POLIȚIE!

Astfel, vineri, 26 ianuarie, va avea primul termen în dosarul în care jurnaliștii au fost chemați în acțiune în răspundere delictuală. Mai exact, deputatul Aurel Bălășoiu a acuzat că jurnaliștii nu au respectat regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului le impune şi să au adus atingere, prin acţiunile ori inacţiunile lor, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane.

Vă reamintim faptul că dosarul în care deputatul Aurel Bălășoiu a fost acuzat de agresiune sexuală, în urma unui denunț făcut de Călin Codruț – Andrei, nepotul călugărului Călin Cristi care a făcut denunțul, a fost clasat pe data de 4 iulie 2023 de către procurorii Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică pentru că fapta nu există.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata