Exclusiv! Interdicții draconice pentru jucătorii FC Argeș! Vintilă – decizii șoc!

0

Venirea lui Bogdan Vintilă la FC Argeș nu a însemnat doar schimbarea băncii tehnice a echipei, ci o schimbare totală a modului de antrenament și de pregătire a jucătorilor. Școlit sub ochii vigilenți ai lui Gică Hagi la Farul Constanță, Vintilă va încerca să își impună stilul și să readucă clubul lui Dobrin la gloria de odinioară. Nu va fi ușor. Nici pentru Vintilă, nici pentru jucătorii care vor fi nevoiți să respecte cu strictețe un regulament cu 28 de puncte, afișat zilele trecute în vestiar.

Fotbaliștii au interdicție de a părăsi orașul

După 15 etape fără victorie, o parte dintre fotbaliștii alb-violeți s-au resemnat și merg la antrenamente doar pentru a face act de prezență. Potrivit surselor noastre, în ultima perioadă, o parte dintre străinii care activează sub culorile clubului piteștean nu și-ar mai da interesul pentru ca „vulturii” să se impună în meciuri, motiv pentru care omogenizarea echipei întârzie să apară.

Astfel, odată ajuns pe banca tehnică, Bogdan Vintilă a fost nevoit să vină cu o serie de schimbări drastice, astfel încât să îi mobilizeze pe jucători. Una dintre aceste schimbări este interdicția jucătorilor de a părăsi orașul fără acordul antrenorilor. De asemenea, perioada următoare se anunță a fi una plină de antrenamente și de muncă continuă. După meciul de luni cu U Cluj, echipa va pleca în cantonament la Valea Iașului, iar sâmbăta viitoare, se pregătește un meci amical pe stadion Nicolae Dobrin.

„Dacă la sfârșitul anului, mă apuc și eu: 14 afără, 17 afară, și aducem alții 17, nu am făcut nimic!”

Cu toate acestea, misiunea lui Bogdan Vintilă de a mobiliza și omogeniza lotul se anunță una extrem de dificlă. Reîntors de doar câteva zile la FC Argeș, fostul portar alb-violet va fi nevoit să se descurce cu un lot format în mare parte de străini aduși în perioada de mercato, care, din câte se pare, și-ar fi format propriul grup și ar cam refuza să colaboreze cu fotbaliștii români. Tocmai din acest motiv, Vintilă a luat decizia de a evalua toți jucătorii până la sfârșitul campionatului.

„Lotul pe care îl am acum la dispoziție este foarte numeros. Dacă la sfârșitul anului, mă apuc și eu: 14 afără, 17 afară, și aducem alții 17, nu am făcut nimic! O să fim în aceeași problemă. Trebuie să evaluăm foarte bine jucătorii. Nu doar acum, până la sfârșitul anului, vedem pe ce ne bazăm, vedem ce jucători putem folosi, și atunci poți să zici că poți să renunți la patru, cinci jucători. Să vedem, nu e sigur nimic. Evaluarea continuă până la sfârșitul campionatului. Le-am spus și lor. După, vom vedea. Ce putem să aducem sunt copii de la noi de la Academie. Transferuri nu poți să mai faci” a spus Vintilă în prima conferință de presă organizată de la venirea sa pe banca tehnică.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata