Exclusiv! Lovitură dură pentru Pendiuc! Judecătorii au decis!

0

Tudor Pendiuc își va mai petrece o perioadă bună în spatele gratiilor, au decis astăzi magistrații Judecătoriei Pitești. Fostul primar al Piteștiului a cerut liberarea condiționată după ce și-a petrecut cinci luni în închisoare după ce a fost condamnat definitiv în Dosarul „Publitrans”, dar argumentele sale nu i-au înduplecat pe judecători. De asemenea, Pendiuc a mai putea face o cerere de eliberare de abia în lu a mai 2024. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în trei zile de la comunicarea minutei.

CITEȘTE ȘI: ACUM! O NOUĂ DECIZIE ÎN CAZUL PRIMARULUI GEORGESCU!

„Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat TP, … deţinut în Penitenciarul Mioveni. În temeiul art. 587 alin. (2) C. proc. pen. fixează termen după expirarea căruia propunerea sau cererea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită la data de 20.05.2024. În baza art. 275 alin. (2) C. pr. pen. obligă petentul la plata sumei de 100 de lei cu titlul de cheltuieli de judecată către stat. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziția părților și a procurorului prin mijlocirea grefei instan?ei astăzi, 01.11.2023” se arată în decizia instanței.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata