Exclusiv! Neagoe – decan de vârstă la FC Argeș! Jucătorii peste 30 ani – pe făraș!

0

Eugen Neagoe a început restructurarea lotului pe modelul lui Croitoru, urmând că în următoarea perioada să fie dați afară de la FC Argeș o mulțime de jucătorii. Așa s-a întâmplat și în sezonul precedent, când Marius Croitoru a fost instalat antrenor principal, deși nu avea dreptul, și peste noapte, echipa era alcătuită în majoritate de jucători străini.

Vine reorganizarea! Episodul „Croitoru” se repetă!

Tehnicianul FC Argeș, se pare că se grăbește și dă afară fotbaliști pentru simplul motiv că… sunt bătrâni. Nu în baston, dar au peste 30 ani și motivarea adusă de către antrenor și de către conducerea clubului alb-violet este că acești fotbaliști nu mai dau randament. Prima reziliere a fost a lui Rizzi, ultimul strain Trivale. Și-au bătut palma, iar străinul a plecat fără comentarii. Astăzi, Alex Răuță, unul dintre fotbaliștii cu experiență din Liga I, a fost pus pe liber.

Era prea bătrân pentru a juca pentru echipa la care s-a format. Răuță nu e singurul

FC Argeș s-a dovedit un dezastru și riscă să ajungă în liga în care joacă formațiile comunale, unde meciurile se fac cu mici și bere pe marginea terenului. Au fost aduși jucători, dar, Eugen Neagoe are aceleași probleme ca ce dinaintea sa : fiecare jucător joacă pentru el. Dovada o reprezintă și rezultatele: trei înfrângeri consecutive,o serie de egaluri și o singură victorie.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata