Exclusiv! O nouă parcare cu plată în Pitești! Află unde!

0

Parcarea de la Biserica Adventistă din Pitești a devenit cu plată, potrivit unui proiect adoptat în ședința ordinară a Consiliului Local din această lună. Potrivit hotărârii, această decizie ar duce la creșterea veniturilor la bugetul local, dar și pentru descongestionarea traficului rutier în zona respectivă. În perioada următoare se vor face demersurile pentru amplasarea aparatelor de taxare și a indicatoarelor rutiere.

„Potrivit planului de amplasament, parcarea este formată din 62 locuri. Aceasta va fi sistematizată prin delimitarea locurilor pe partea carosabilă a fiecărui loc în parte și montarea de indicatoare de avertizare și de ghidare către aparatele de autotaxare (parcometre) din proximitate, pentru încasarea tarifului de parcare.

Sistemul va oferi gestionarea centralizată a spațiilor de parcare, urmărirea în timp real a stării de ocupare a acestor spații precum și asigurarea și impunerea respectării regulilor de parcare.

De asemenea, sistemul va reprezenta un instrument util pentru obținerea de statistici asupra gradului de ocupare a locurilor de parcare cu plată în funcție de diferite criterii (oră, zi, etc), se vor descongestiona arterele rutiere și se va asigura o creștere a siguranței traficului” se arată în proiectul de hotărâre.

Tarifele percepute vor aceleași ca și în celelalte ăarcări cu plată din Pitești, respectiv 1 leu/30 minute, 2 lei/oră și 6 lei/zi” se arată în hotărâre.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata