Exclusiv! Pitești. Cine primește locuințe sociale? Lista completă va fi votată mâine!

0

Lista persoanelor care vor primi locuință socială va fi aprobată de către consilierii locali piteșteni în ședința extraordinară de vineri, 17 martie. Comisia constituită pentru analizarea solicitărilor venite din partea persoanelor care au fost evacuate din locuințele retrocedate proprietarilor a stabilit fiecare punctaj obținut de aplicanți și au transmis lista nominală și propunerile de locuințe către consilierii locali. Astfel, 23 de persoane urmează să semneze contractele de închiriere și în următoarea perioadă să se mute în noile locuințe în locurile G1 – Războieni, Bl ANL1 – Aleea Căminelor, A3 – Strada Lânăriei sau blocul U7 – strada Târgul din Vale.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. SEDIUL AUR – VANDALIZAT! FĂPTAȘII – DE NEGĂSIT!

De asemenea, de această dată au fost mai puține cereri pentru locuințe sociale, iar în acest momente SPEP Pitești mai are disponibile două locuințe în blocurile G1 din Războieni și A3 din cartierul Prundu.

„În cadrul ședinței din 13.02.2023, comisia a finalizat lucrările de verificare, evaluare și punctare a documentelor anexateîn susținerea cererilor de repartizare a acestor locuințe, formulând propuneri cu privire la componența Listei solicitanților îndreptățiți să primească, în ordinea punctajului, o unitate locativă în condițiile OUG nr. 74/2007 privind asigurarea fondului de locuințe sociale destinate chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari cu modificările și completările ulterioare, în ordinea descrescătoare a punctajului stabilit ca urmare a aplicării criteriilor de ierarhizare” se arată în proiectul de hotărâre.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata