Exclusiv! Primarul din Călinești-exclus din PSD!

Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești a fost exclus din partid. „Ca urmare a hotărârii de astăzi a Judecătoriei Topoloveni, PSD Argeș a decis excluderea din partid a lui Mihai Georgescu PSD Argeș se delimitează și întotdeauna se va delimita de orice atitudine imorală, mai ales dacă aceasta se petrece în cadrul administrației publice.”,  a transmis, în urmă cu puțin timp, PSD Argeș.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DECLARAȚIE ȘOC A PRIMARULUI DIN CĂLINEȘTI LA INTRARE ÎN SALA DE JUDECATĂ!

Reamintim faptul că,  Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, a primit control judiciar și interdicția de a intra, pentru o perioadă de timp, în instituția pe care o conduce. După două ore de declarații, judecătorii au decis ca edilului să i se interzică exercitarea funcției pe perioada cercetărilor.

Primarul Georgescu este acuzat de suspiciune de abuz în funcție și hărțuire sexuală după ce, săptămâna trecută, a izbucnit un adevărat scandal în urma apariției în spațiul public a unor înregistrări din care reieșea cum edilul localității Călinești negocia termenii angajării unei tinere în schimbul oferirii de favoruri sexuale. Procurorii cercetează și la această oră mai multe documente din cadrul primăriei pentru a verifica dacă au mai fost și alte situații de folosirea abuziva a funcției, mai ales în cazul unor angajări sau a unor atribuiri de contracte.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.