Exclusiv! Prostituata și „peștele” care au omorât un bărbat aduși în fața judecătorilor! Halucinant ce au cerut!

0

Prostituata și „peștele” care au omorât un bărbat cu mai multe lovituri de cuțit au fost prezentați în această seară în fața magistraților de la Tribunalul Argeș și au cerut arest la domiciliu. Judecătorii argeșeni au decis să respingă cererea acestora și au dispus, în schimb, arestul preventiv pentru 30 zile. Decizia nu este una definitivă, cei doi având dreptul de a face apel în 48 de ore de la comunicarea deciziei.

„În baza art. 226 C. pr. Pen si art. 223 al.2 C. proc. pen. raportat la art. 202 C. proc. pen. admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Arges. În baza art.227 al.2 Cpp, respinge cererea inculpatilor privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu În temeiul art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatului B.D.A , cercetat sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă postexecutorie, a infracţiunii de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. 41 alin. 1 C.p. rap. la art. 43 alin. 5 C.p. pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23.08.2022 și până la 21.09.2022, inclusiv.

CITEȘTE ȘI: BĂRBATUL UCIS DE PROSTITUATĂ ȘI „PEȘTELE” – SECRET ÎNFIORĂTOR! DETALII ȘOCANTE!

În temeiul art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) C.proc.pen., dispune arestarea preventivă a inculpatei B.L.R , fără antecedente penale, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 C.pen. pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 23.08.2022 și până la 21.09.2022, inclusiv. În temeiul art. 275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia, onorariul avocaţilor din oficiu, în cuantum de cate 313 lei fiecare, urmând a fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpati si de la comunicare pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 23.08.2022, ora 17.40” se arată în decizia magistraților argeșeni.

CITEȘTE ȘI: COPII LĂSAȚI FĂRĂ TATĂ DE DOI CRIMINALI! A FOST ÎNJUNGHIAT!

Vă reamintim că un bărbat din Curtea de Argeș a căutat și a găsit o tânără cu moravuri ușoare în cursul zilei de ieri, au stabilit să se întâlnească în garsoniera pe care fata o avea închiriată o garsonieră, au consumat momentul, iar când a venit vorba de plata serviciilor, bărbatul s-a declarat, din nou, nemulțumit de serviciile și a refuzat să plece.

Numai că de această dată, prostituata a coborât după el, iar în casa scării l-a înjunghiat. Nu a durat mult și și-a făcut apariția și „peștele” fetei, nimeni altul decât bărbatul acesteia, care l-a mai înjunghiat de câteva ori. Victima a reușit să iasă pe banca din fața blocului, iar, cel mai probabil cuprins de remușcări, proxenetul a încercat să îi acorde primele îngrijiri medicale.

Între timp, vecinii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii, procurorii și un echipaj medical. Bărbatul a foxt preluat de medici în stare critică, cu multiple plăgi la nivelul toracelui, șoldului și membrelor și a fost transportat la spital. Din nefericire, câteva ore mai târziu se stingea pe un pat de pe Secția de Terapie Intensivă.

Prostituata și „peștele” reținuți pentru 24 ore

La scurt timp, polițiștii au identificat-o pe tânără și au dus-o la audieri. Nu este clar în momentul de față dacă aceasta și-a „turnat peștele” sau au fost alte circumstanțe, soțul acesteia a fost și el reținuți. După aproape  o zi întreagă de audieri, cei doi au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, dosarul în care cei doi sunt acuzați de omor calificat a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata