Exclusiv! Reacția Arhiepiscopiei în scandalul sexual care vizează un deputat eparhial! Ce s-a decis?

0

Cu numai câteva minute în urmă, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a reacționat oficial, printr-o postare pe pagina de facebook, la scandalul cu implicații sexuale care-l are ca protagonist pe deputatul de Argeș Aurel Bălășoiu, membru în Adunarea Eparhială a prestigioasei instituții.

Adunarea Eparhială este organismul deliberativ pentru toate problemele administrative, culturale, social-filantropice, economice și patrimoniale ale unei eparhii. În primă fază, cu câteva ore în urmă, când redactorii www.ziarobiectiv.ro au cerut un punct de vedere legat de acest subiect, Arhimandritul Caliopie a declarat că “nu cunoaște detalii”. Cu detalii sau fără, Arhiepiscopia a emis, totuși, în această seară un punct de vedere pe care-l redăm mai jos:

„În lumina recentelor informații publicate în mass-media, cu privire la domnul deputat Bălășoiu Aurel, conducerea Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a luat act cu mâhnire de apariția unei asemenea situații, care nu face cinste Bisericii Străbune și aduce atingere preceptelor morale creștin ortodoxe.

În acest sens, la nivel eparhial s-a hotărât anularea
mandatului domnului Bălășoiu Aurel de membru în Adunarea Eparhială.
Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului se dezice de asemenea manifestări și îndeamnă la respectarea și cultivarea învățăturii tradiționale ortodoxe românești!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata